BESTILL HER

Prøv Artrogen

GRATIS i 60 dager

Artrogen består av virkestoffer som allerede finnes naturlig i planteriket og er testet i en rekke studier. Det har blitt dokumentert at virkestoffene hjelper mot smerte, ømhet, stivhet og ubehag i muskler og ledd.

Muskelsmerter kan oppstå hvor som helst i kroppen - ryggen, nakken, armer, ben og til og med i hendene. Curcumin er spesielt kjent for å lindre smerter i muskler og ledd, og har en hurtig virkning.

Artrogen er en kraftfull kombinasjon av naturlige ingredienser, nøye utvalgt for å lindre ledd- og muskelplager.

Artrogen passer for deg som:

Har leddgikt, firbomyalgi, revmatisme eller artrose/slitasjegikt

Ønsker en sterkere benbygning og mykere ledd

Har hovne, røde eller ømme ledd

Har stive og støle muskler og ledd

Plages med kalde hender og føtter

Artrogen kan gi deg en smidigere

hverdag med mindre plager

Prøv Artrogen

GRATIS i 60 dager

Betal kun porto kr 79

Bestill Artrogen i dag

Fyll ut bestillingskupongen og motta en gratis forsendelse!

JA TAKK!

Jeg er over 18 år og vil prøve Artrogen gratis i 60 dager ved kun å betale kr 79 for porto. Jeg har lest abonnementsbetingelsene. Abonnementet er uten bindingstid og kan når som helst stoppes eller endres. Tilbudet gjelder kun nye kunder og for én husstand.

Abonnementsgaver

Ønsker du å fortsette med Artrogen etter prøvepakken vil du motta gratis helserelaterte gaver sammen med ditt helsekostprodukt. I den første ordinære forsendelsen med Artrogen har vi gleden av å gi deg et termisk omslag.

Urteplaster med magnetisme

Plasteret påføres direkte på det smertefulle om-rådet og lindrer smertene ved å nedsette funksjonen av kroppens smertebærere i det behandlede området. Les mer

Termisk omslag

Termisk omslag er fantastisk når du trenger hurtig smertelindring. Omslaget kan legges i fryser og brukes kaldt eller varmes opp i mikrobølgeovn. Bruksområdene er uendelige. Verdi kr 229,-.

Les mer

post@medicial.no

Kundetelefon 22 46 95 00

Medicial AS

C. J. Hambros plass 2C

0164 OSLO

Org.nr 918 990 585