BESTILL HER

Hvorfor virker Artrogen?

Artrogen består av virkestoffer som allerede finnes naturlig i planteriket og er testet i en rekke studier. Det har blitt dokumentert at virkestoffene hjelper mot smerte, ømhet, stivhet og ubehag i muskler og ledd.

 

 

Ingefær/Gingerol

 

Ingefær er en urt, og roten fra denne brukes som mat og medisinsk. Ingefær har blitt brukt som medisin i Østen i  hundrevis av år – og skal bidra til å dempe betennelse og redusere smerter. Inntak av ingefær bidrar også til at krop-pen tar opp flere viktige næringsstoffer fra maten vi spiser.

 

Gurkemeie/Curcumin

 

Gurkemeie inneholder det aktive stoffet curcumin (cur-cuminioder) som i århundrer er anvendt i bl.a. kinesisk  medisinsk tradisjon til behandling av betennelser, urinveis-plager, leverforstyrrelser, m.v. Curcumin er spesielt kjent for å lindre smerter i muskler og ledd. I laboratorieforsøk er det vist at curcuminekstrakt fra gurkemeie virker på alle enzymer som forårsaker betennelser i kroppen.

 

Piperine

 

Piperin brukes for sin evne til økt biotilgjengelighet av  ernæringsmessige forbindelser. Studier viser at curcumin tas lettere opp når den tas sammen med piperine og dermed bidrar til bedre effekt.

 

Vitamin C

 

Vitamin C er vannløselig og må derfor tilføres kroppen daglig. Vitaminet er en sterk antioksidant og inngår i dan-nelse av kollagen, som bl.a. har betydning for bruskens normale funksjon.

 

Vitamin D

 

Vitamin D er viktig for at immunforsvaret skal beskytte oss for sykdom, men bidrar også til et sterkt skjelett, normale knokler og normal muskelfunksjon. Mangel på D- vitamin er blitt et generelt verdensomspennende problem.

 

Zink

 

Zink fungerer som kroppens korrosjonsbeskyttelse, blant annet ved å holde hudoverflaten intakt. Kroppen kon-sentrerer zink rundt såret og i det nydannede vevet. Der bidrar zinken aktivt til at sårskorpe dannes og såret gror.

 

Magnesium

 

Magnesium er blant annet viktig for kroppens muskel- funksjon, for hjertet, for signaloverføring i nervesystemet og forbrenning av karbohydrater. Det er også en bestand-del av skjelettet og bidrar til normale knokler.

 

Produktkategori: Kosttilskudd

Ingredienser: Magnesiumsitrat, fyllmiddel (mikrokrystal-linsk cellulose og dikalsiumfosfat), ekstrakt av ingefærrot (Zingiber officinale), ekstrakt av gurkemeie (Curcuma longa L), askorbinsyre (vitamin C), anti-klumpemidddel (kroskar-mellose natrium, magnesiumsalt av fettsyrer og silisiumdi-oksid), sinksulfat monohydrat, kolekalsiferol og ekstrakt av svart pepper (Piper nigrum L.), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose og glyserol).

 

Dosering: Anbefalt dagsdose (DD) er 1 tablett daglig. Tas sammen med et glass vann, gjerne ved frokost.

 

Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for et  balansert og variert kosthold. Oppbevares mørkt, tørt og ikke over normal romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn. Pakken inneholder 60 tabletter. Se næringsdeklarasjon på esken.

 

 

Prøv Artrogen

GRATIS i 60 dager

post@medicial.no

Kundetelefon 22 46 95 00

Medicial AS

C. J. Hambros plass 2C

0164 OSLO

Org.nr 918 990 585